Information om COVID-19: På dansk og en lang række sprog

Samlet information fra de danske myndigheder
De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på denne side. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233. Alt information er på dansk.
Læs her.

Information er afgørende for at forhindre smittespredning
Der er mange informationer fra myndighederne, som er afgørende for at forhindre smittespredning af corona-virus. Nogle beboere har vanskeligheder ved til fulde at forstå myndighedernes officielle udmeldinger bl.a. på grund af svage danskkundskaber. Det kan øge risikoen for smittespredning.

Information om corona-virus på flere sprog i tekst og lyd
Indvandrermedicinsk Klinik har lagt information om corona-virus på nettet i både tekst og lyd. Nu kan borgere med tyrkisk, arabisk, bosnisk, somalisk, iransk, tamilsk, eritreansk, polsk og serbisk-kroatisk baggrund få information om coronavirus på deres eget sprog.
Find information her.

Videomateriale og information om corona-virus på 25 forskellige sprog
BL og Mino Danmark har indgået et samarbejde om, at kvalificere og distribuere oversat videomateriale, så vi sikrer, at mest mulig viden gøres tilgængelig hurtigst muligt. Videoer og andet oversat materiale kan findes på Mino Danmark.
Find video og information her.

Plakat: Ny coronavirus – beskyt dig selv og andre (Oversat til 7 sprog)
Plakaten giver gode råd til alle om hvordan man beskytter sig mod coronavirus. Beskyt dig selv og andre med disse gode råd. Der er en dansk version af plakaten og den er oversat til arabisk, engelsk, farsi, polsk, somali, tyrkisk og tysk.
Find plakater her.

Helhedsplanen ”En Fælles Indsats”
Hvis du/ I har behov for mere information eller hjælp, kan I som altid kontakte de tre koordinatorer i Helhedsplanen ”En Fælles Indsats”. Vi står klar til at rådgive, understøtte og bakke op.

Motolavej:
Marie
Mail: mkh@kefi.dk
Telefon 28684140

Sydbyen:
Adam
Mail: ap@kefi.dk
Telefon 28684139

Ringparken:
Espen
Mail: eb@kefi.dk
Telefon 28684144